Odličan nastup Antonie Ružić za reprezentaciju

U kvalifikacijama Winter cupa, ekipnog europskog prvenstva za djevojke do 14 godina koje je igrano u češkom Rakovniku, za reprezentaciju Hrvatske nastupila je igračica Punčeca Antonia Ružić. Zajedno sa njom u reprezentaciji su bile Kornelia Hunčak i Marijana Majetić.

 

Ovu kvalifikacijsku grupu uz Hrvatsku reprezentaciju činile su i reprezentacije Češke, Portugala, Bugarske, Norveške, Irske, Cipra i Italije.

 

U prvom kolu naše igračica poražene su od Irkinja rezultatom 2:1. U pojedinčnom susretu Antonia je izgubila od Juliane Carton 61 64, a u susretu parova sa Marijanom Majetić pobijedila Faye Nolan i Aisling O’ Connor 62 63.

 

U susretu utješne skupine protiv reprezentacije Cipra zabilježena je sigurna pobjeda naših igračica rezultatom 3:0. Antonia je u pojedinačnom susretu bila bolja od Marie Constantinou 75 61, a u susretu parova s Korneliom Hunčak bolja od para Fatne Kayol i Meril Sonakis 63 57 10-4.

 

Finalni susret utješne skupine protiv Norvežanki naše reprezentativke dobile su rezultatom 2:1. Antonia Ružić u pojedinačnom susretu pobijedila je Annu Sofiu Haseth 61 60, ali je susret parova s Marijanom Majetić izgubila rezultatom 62 64.

(b.r.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*