Međimurje Press
Sport+

ODLIČAN NASTUP TEA I JAKŠE U SPLITU

U subotu i nedjelju, 25. i 26. ožujka 2023., u Splitu je održano Otvoreno  prvenstvo u paraplivanju „CROATIA OPEN 2023“.  Boje Čakovečkog plivačkog kluba branili su Jakša Mislović i Teo Škvorc.

Natjecanje se održalo u 50 metarskom bazenu “Poljud” u organizaciji PK Cipal i ŠSOSI Split.  Zajedno sa paraplivačima iz cijele Hrvatske nastupili su i paraplivači iz Bosne i Hercegovine, Austrije, Srbije, Crne Gore i Slovenije. Natjecalo se 120 paraplivača i paraplivačica.

Plivači su nastupili u kategoriji juniora ( 2005. godište i mlađe) i apsolutnoj kategoriji (svi paraplivači/ice). Medalje su se dijelile za prva tri mjesta za svaku klasu u svakoj disciplini u juniorskoj i apsolutnoj kategoriji. U subotu se plivalo pet disciplina dok se u nedjelju plivalo sedam disciplina.

Postignuti rezultati paraplivača:

Jakša Mislović:

1. mjesto u disciplini 50m prsno, 1.mjesto u disciplini 100m slobodno, 1. mjesto u disciplini 50m leđno 1. mjesto u disciplini 100m leđno

Teo Škvorc:

  1. mjesto u disciplini 50m slobodno, 1.mjesto u disciplini 100m slobodno, 1.mjesto u disciplini 200m slobodno, 1. mjesto u disciplini 50m leđno, 1. mjesto u disciplini 100m leđno

Osim sjajnih rezultata, paraplivači Čakovečkog plivačkog kluba, pokazali su izuzetan natjecateljski duh te da se marljivim treniranjem može doći do željenog cilja.

Sara Čuka

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja