ODLIČNI REZULTATI MLADIH PUNČECA

TSSH TURNIRI DO 8 I 10 GODINA

Započela je sezona regionalnih turnira za dječake i djevojčice do 8 i 10 godina iz programa Play & Stay.

Na OP Varaždina 1181 igrači Punčeca Noa Levak i Paris Posavec ostvarili su plasman u finale turnira zlatne skupine. U finalnom susretu bolji je bio Noa Levak rezultatom 40 41. U konkurenciji djevojčica Lucija Vidović (na fotografiji) plasirala se u polufinale turnira zlatne skupine.

Na turniru u Prelogu Noa Levak zauzeo je prvo mjesto u srebrnoj skupini, a Paris Posavec treće. Lucija Vidović zauzela je drugo mjesto u zlatnoj skupini.

U Križevcima Levak Noa zauzeo je drugo mjesto u zlatnoj skupini, a Paris Posavec treće mjesto u srebrnoj skupini. U zlatnoj skupini Lucija Vidović zauzela je drugo mjesto.

Lucija Vidović na OP Daruvara u konkurenciji djevojčica do 10 godina zauzela je drugo mjesto u zlatnoj skupini.

Na turniru u Varaždinu u organizaciji TK Varteks Lucija Vidović zauzela je drugo mjesto u zlatnoj skupini. Paris Posavec zauzeo je drugo mjesto u srebrnoj skupini, a Noa Levak (na fotografiji) prvo u brončanoj.

Na OP Koprivnice do 10 godina Paris Posavec zauzeo je treće mjesto u zlatnoj skupini, a Nikola Hren prvo mjesto u brončanoj skupini. Urem Nika osvojila je treće mjesto u srebrnoj skupini.

U Virovitici na Otvorenom prvenstvu TK Didon Paris Posavec zauzeo je prvo mjesto u srebrnoj skupini. Isti plasman u srebrnoj skupini ostvarila je i Lucija Vidović.

(b.r.)

Levak Noa

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*