Međimurje Press
Sport+

Održan treći malonogometni hakl!

U organizaciji Međimurske Sportske Mreže tijekom vikenda održan je treći malonogometni hakl. U dva dana, na sportskim terenima stadiona SRC Mladost, takmičilo se više od 200 djevojčica i dječaka u pet različitih kategorija.

U U-9 kategoriji prvo mjesto pripalo je ekipi „Lepi dečki“, na drugom mjestu završila je ekipa „Big Boys“ dok je treća ekipa na turniru bila “Green”. U ovoj kategoriji svi su se osjećali kao pobjednici, budući da je svaki natjecatelj dobio medalju kao uspomenu na nogometno Porcijunkulovo. Najboljim ekipama medalje su podijelili gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolić.

U kategoriji U-11 najbolji je bio „Fotex Junajted“, drugo mjesto pripalo je varaždinskim Bumbarima, a treće mjesto osvojili su Dinamovci. Kao i kod mlađih, svih 10 ekipa dobilo je medalje za trajnu uspomenu koje je podijelio potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Ivica Baksa.

U seniorskoj kategoriji najbolja je bila ekipa Pizzerije Šut koja je u velikom finalu nakon penala bila bolja od ekipe “Sila se budi”, a treće mjesto osvojili su “Amateri”. Kod seniora prve tri nagrade bile su novčane pojačane nagradama sponzora.

Drugog dana igrale su dvije kategorije: dječaci rođeni 2009. godine i mlađi.
U kategoriji U-13, prvo mjesto osvojila je ekipa “Zmajevi”, drugo mjesto “Lepi dečki”, a treći su bili “Crveni vragovi”.


Turnir je zatvorila kategorija U-18 koja je  pokazala je sve čari hakla. Tako je ekipa  “Kumovi” osvojila zlatnu medalju, srebrna medalja pripala je ekipi “Zvonarek sistemi”, dok je bronca otišla u ruke ekipe “DDBV”.
Organizator turnira Nikola Lukman zahvalio je svim roditeljima koji su prijavili djecu na hakl, partnerima i sponzorima turnira. „Ovo je bio najveći turnir do sada u našoj organizaciji, a možemo reći kako smo si nakon ovog izdanja podignuli ljestvicu te da četvrto izdanje može biti samo bolje od prethodnog. Drago mi je što se ovoliko djece okupilo na jednom terenu, a njihovi osmjesi govore sve. Vidimo se sljedeće godine”, poručio je.

Suci malonogometnog turnira bili su Casimir Nomo Nemi i Roberto Dežđek, a uz odličnu posjećenost gledatelja organizatori mogu biti i te kako zadovojni.

(mž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja