Održana Memorijalna utrka “Željko Murk”

Drugu godinu za redom održana je Memorijalna utrka “Željko Murk, posvećena tragično preminulom djelatniku MUP-a Čakovec. Više od stotinjak trkača okupilo se ispred objekta UHVIDR-e kod jezera na Dravi u Gornjem Kuršancu, gdje su se u dvije kategorije natjecali u utrci dugoj 7,5 kilometara.

Utrka je održana u organizaciji Policijske uprave međimurske, Udruge IPA Međimurje, Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata – Čakovec i Atletskog kluba Međimurje uz pomoć Općine Nedelišće, a prihod od kotizacija namijenjen je Zakladi policijske solidarnosti za pomoć potrebitim policajcima. Predsjednik Policijske udruge IPA Međimurje Darko Dragičević istaknuo je da utrka u čast poginulom Željku Murku okuplja policajce, vatrogasce, vojsku i građanstvo te ga posebno veseli što se uključuje sve više trkača. Svojim dolaskom utrku su podržali i župan Međimurske županije Matija Posavec i načelnik PU međimurske Ivan Sokač.

Mladen Ignac i Martina Bezek najbrži

U kategoriji građanstvo muškarci prva tri mjesta izborili su Mladen IgnacSaša Horvat i Dinko Solić, a u kategoriji muškarci policija, vojska i vatrogasci Darko PetakNikica Vrabac i Mladen Žimbrek. Kod žena u kategoriji građanstva najbolje rezultate ostvarile su Martina BezekPaula Šimunčić i Anica Lacković, a u kategoriji policija, vojska i vatrogasci Sanja Đapić ŠtrigaValentina Županić i Tatjana Šolaja.

Spomenimo da se u petak, 15. veljače održao Memorijalni malonogometni turnir “Željko Murk” na kojem je sudjelovalo 8 ekipa, među kojima i ekipa Međimurske županije.

(e.g.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*