Međimurje Press
Sport+

Održano zajedničko vježbanje djece i roditelja u Gimnastičkom klubu “Marijan Zadravec Macan”

U tjednu nakon Uskrsa Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan organizirao je zanimljivo zajedničko druženje za cijele obitelji. Naime, djeci su se na njihovim redovnim treninzima u Macanovom domu u vježbanju pridružili njihovi roditelji.

DCIM100MEDIADJI_0060.JPGDCIM100MEDIADJI_0058.JPG

Tako je na četiri redovna treninga predškolaraca u isto toliko dana, zajedničkom vježbanju prisustvovalo 200-ak mališana i odraslih. Nakon dugih restrikcija, bilo je to pravo osvježenje, i za djecu i za roditelje, da u fizičkoj aktivnosti koja je djeci bliska provedu zajedničko vrijeme. Pri tome su vješti treneri “Macana” angažirali djecu kao svoje pomoćne trenere pa su djevojčice i dječaci roditeljima demonstrirali različite gimnastičke elemente, upoznali ih s gimnastičkim poligonima kojima se koriste te ih naučili razne dječje sportske igre koje na treningu donose naviše radosti.

 

Uz puno smijeha i dobro raspoloženje, svima su na kraju podijeljeni štambilji kao dokaz sportskog zalaganja, a s velikim su uzbuđenjem primljene i najave novih aktivnosti koje klub priprema za ljeto: organizirani odlazak u Familypark u Austriju, natjecanje malih gimnastičara “Macan kup” te novi verificirani program sportskih kampova za predškolarce “Mini sportsko ljeto”. Iz najtrofejnijeg čakovečkog kluba poručuju kako to nije sve, a više informacija o novim, uzbudljivim i zanimljivim programima za sve uzraste koji kreću kroz ljeto objavit će uskoro.

Tomica Jakopec 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja