Međimurje Press
Sport+

Ove subote početak natjecanja za seniore MRK Čakovec!

U subotu 17. rujna 2022.  počinje prvenstvo za naše seniore koji se natječu u 1. HRL Sjever. Nakon kvalitetno odrađenih priprema i uigravanja kroz prijateljske utakmice ekipa je spremna za novu sezonu za koju se očekuje da će biti neizvjesna i napeta do samog kraja kao i prethodna kada je naša ekipa do kraja prvenstva konkurirala za vrh tablice. 

U igračkom i stručnom kadru došlo je određenih promjena pa tako u početak sezone  kreću sljedeći igrači: Vito Horvat, Bruno Varšić, Luj Kupec, Krešimir Zvonarek, Tibor Tkalčec, Lovro Vincek, Nikola Vuković, Vjeran Toplek, Jan Sanjković, Ante Žibek, Domagoj Jurišak, Mateo Hozjan, Matej Ćuk, Šimun Malović, Grga Pavlic,  Erik Horvat, Luka Ude Tkalčec, Marko Tkalec, Karlo Zadravec, Karlo Kranjec, Fran Kocijan i Borna Batisweiler. Stručni stožer čine: Vladimir Canjuga (trener), Igor Batisweiler (tehnički direktor), Zdravko Mikulaj i Saša Rakić (fizioterapeuti).

U prvom kolu ekipa gostuje u Zagrebu protiv RK Maksimir Pastela iz Zagreba. Radi se o ekipi koja nam je pred kraj prošlog prvenstva nanjela poraz čime smo izgubili šanse za bolji plasman i za kvalifikacije za popunu najvišeg ranga rukometa u Republici Hrvatskoj. Također je specifično da od kada se zajedno natječemo u istoj ligi ni jednom nisu slavili naši rukometaši te je upravo sada vrijeme da na otvaranju prvenstva prekinu taj negativan niz.

Utakmica se igra u subotu u 14:30 sati u dvorani Kutija šibica u Zagrebu.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja