Međimurje Press
Sport+

Ovogodišnji Kup Grada Preloga u malom nogometu, osvojila je ekipa Galeba iz Oporovca

Kup Grada Preloga i ove je godine okupio nogometne ekipe s područja grada

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, od petka do nedjelje, 31. siječnja do 2. veljače, ogledali su se Mladost Komet iz Preloga, Naprijed iz Cirkovljana, Galeb iz Oporovca, Draškovec, Otok i ČSK – a iz Čehovca.

Iza Galeba, na tablici se, nakon pet odigranih kola, našla ekipa Mladosti Komet iz Preloga, a treće mjesto je osvojio Naprijed iz Cirkovljana. Mladost Komet je također osvojila dvanaest bodova, ali je u međusobnom ogledu bolji bio Galeb iz Oporovca.

Najboljim je igračem proglašen Goran Sokač iz pobjedničke ekipe Galeba, najbolji je strijelac bio Matija Radiković iz Draškovca, a najbolji golman turnira Luka Varga iz Naprijeda. Pehare je najboljima predao predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa.

Posljednji dan turnira imao je i svoj humanitarni karakter. Svi posjetitelji, igrači i organizatori plaćanjem simbolične ulaznice od 10 kuna uključili su se, kao i svake godine, u humanitarnu akciju Zajednice sportskih udruga Grada Preloga. Sav skupljeni novac uplatit će se u humanitarne svrhe, najpotrebnijim pojedincima ili udrugama s područja Grada Preloga.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja