medjimurjepress@gmail.com

OZREN GRGIĆ državni prvak u katama!

Na državnom prvenstvu Hrvatske u Zagrebi za mlađe uzraste u katama OZREN GRČIĆ postao prvak  u katama. Karate centar Šenkovec na ovom natjecanju predstavljali su i  David Faić i Marin Plavetić.

Usprkos odličnim nastupima, Marin Plavetić u kategoriji 2007. godište nije uspio doći do borbe za medalju. U ukupnom poretku osvojio je 7. mjesto. Marin je vidno napredovao u svojim izvedbama u odnosu na prošlu godinu, ali u toj kategoriji je najveći broj vrlo kvalitetnih natjecatelja za koje nam nedostaje još malo iskustva.

David Faić u kategoriji 2010. godište uspio je ponoviti prošlogodišnji uspjeh i osvojiti brončano odličje. Ostavljen je dojam da je oštećen jer je s tijesnih 3 : 2 izgubio meč za ulazak u finale , a mišljenje struke je da je njegov nastup bio mnogo bolji u tehničkom dijelu koji se po novim pravilima više vrednuje. David pokazuje veliki napredak u svojim izvedbama pa se nadamo i medaljama još većeg sjaja.

U kategoriji natjecatelja 2009. godište nastupio je Ozren Grgić i iznenadio sve prisutne natjecatelje , ali i suce. Sve mečeve dobio je bez izgubljenog boda i suvereno prošetao do svoje prve titule državnog prvaka u katama. Odlične izvedbe najtežih majstorskih kata bile su nedostižne za konkurenciju , a dovoljne za pohvalu većine prisutnih trenera i sudaca jer prošle dvije godine Ozren nije uspio doći do medalje na prvenstvu Hrvatske osim kao član ekipe. Ovim rezultatom Ozren , David ali i Marin približili su se užem krugu natjecatelja koji će nakon priprema šire nacionalne selekcije u Osijeku te turnira u Đurđevcu i Novom Sadu predstavljati Hrvatsku na prvenstvu Balkana.

Trener Tihomir Grgić : „…nakon starijih članica kluba koje već redovito osvajaju europske medalje, presretan sam što i naši najmlađi natjecatelji polako, ali sigurno kreću njihovim stopama. Sve su sigurniji u svojim nastupima, rezultatski uspješniji , ponavljaju uspjehe i ozbiljnije pristupaju treningu, a to je jedini ispravan put ka uspjehu. Čestitke svima, a posebno našem novom državnom prvaku !!

Derjan Mihalković

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*