Plivačice treće, plivači peti!!

PLIVAČICE ČPK-A TREĆE NA EKIPNOM PRVENSTVU HRVATSKE, PLIVAČI PETI

Novoizgrađeni 25 metarski bazen u Puli bio je prošlog vikenda mjesto održavanja Ekipnog prvenstva Hrvatske.

Na C Ekipnom prvenstvu Hrvatske u seniorskoj kategoriji, u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza, nastupilo je 12 klubova u ženskoj i isto toliko u muškoj konkurenciji.

Ženska ekipa u sastavu: Kaja Sabol (juniorka), Ema Medved, Hannah Ereiz i Gloria Požgaj (mlađi juniorke) te Marta Horvat i Vida Kolarić (kadetkinje) u ukupnom poretku zauzela je odlično 3. mjesto. Muška ekipa nastupila je u sastavu: Antonio Šantek (mlađi senior), Tin Furdi, Vinko Stunković i Adam Šinjori (juniori), Sven Furdi i Matija Tropša (kadeti) pak je bila peta.

Ekipu su put najvećeg istarskog grada vodili treneri Goran Kolarić i Marin Horvat koji su bili zadovoljni rezultatima. “Naši cure i dečki ravnopravno su se nosili s predstavnicima ostalih klubova koji su u svojim redovima imali seniorke i seniore. Mi smo s tom mladom ekipom na kraju uspjeli doći i do dobrih plasmana. To je veliko priznanje i dokaz kako imamo potencijal. No, potencijal neće vrijediti ništa ako ga ne prati marljivi rad. Nadamo se kako ćemo uspjeti nastaviti kontinuitet treniranja, da će naše članove izbjeći ozljede, a tada rezultati mogu biti još samo bolji” poručio je Goran Kolarić.

(TOMICA JAKOPEC)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*