Počela plivačka sezona

ČAKOVEČKI PLIVAČKI KLUB UPISUJE NOVE ČLANOVE

U sklopu priprema za početak još jedne plivačke sezone, Čakovečki plivački klub boravio je od 14.-21. kolovoza u njihovoj tradicionalnoj ljetnoj bazi, Crikvenici.

Na pripremama je sudjelovalo 43 plivača podijeljenih u dvije skupine. Plivači u rekreativnim grupama su imali naglasak na kupanje i igre dok su natjecatelji odradili sedmodnevnim pripremni proces. S rekrativcima su radili treneri Renato Ćuka i Marin Horvat dok su za natjecateljske grupe bili zaduženi Goran Kolarić i Leonardo Novak.

Dvojac Kolarić/Novak izrazio je veliko zadovoljstva pristupom i angažmanom na pripremama. „Iza njih je jedna izrazito uspješna, ali i izrazito naporna sezona. Nakon posljednjeg natjecanja dobili su mali odmor, ali nova natjecateljski ciklus je pred vratima i stoga nema puno opuštanja. No, i naši plivači su svjesni toga i pokazalo se kako se uopće nisu zasitili plivanja. Na pripreme su stigli orni s puno elana što je definitivno utjecalo na još pozitivniju atmosferu u Crikvenici“ izjavio je Kolarić.

Nakon povratka s priprema Čakovčani su prve subotu u rujnu postavili štand u gradskom središtu. Na čakovečkoj subotnjoj špici dijeli su promo materijale o klubu i tako pozvali sve zainteresirane da se uključe u rad kluba. Svi oni koji se žele baviti plivanjem i postati dio velike plivačke obitelji mogu se prijaviti od 17. rujna kada grupe ČPK-a započinju s radom. Upisi za nove članove kluba vrše se svakog dana 15 minuta prije početka treninga.

RASPORED TRENINGA:

NEPLIVAČI (3 do 4 godine)           SRIJEDOM                                    17.15 – 18.00 

NEPLIVAČI (5 do 7 godina)           SRIJEDOM                                    18.15 – 19.15

POČETNICI (do 9 godina)    –          UTORKOM  I ČETVRTKOM      18.45 – 19.45

MLAĐI KADETI (do 11 godina) –          PONEDELJKOM  I SRIJEDOM  18.45 – 19.45

KADETI (do 13 godina) –          PONEDELJKOM I SRIJEDOM      20.00 – 21.00

JUNIORI (od 13 godina –          UTORKOM I ČETVRTKOM            20.00 – 21.00

(T.J.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*