Međimurje Press
Sport+

Počeo Pozoj Handball Cup!

Utakmicom između Ženskog rukometnog kluba Lokomotiva i Ženskog rukometnog kluba Samobor, odigranom u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec, otvoren je drugi po redu međunarodni rukometni turnir Pozoj Handball Cup. Glavni organizator i ove je godine Društvo športske rekreacije Sportska subota, a partneri Muški rukometni klub Čakovec i Ženski rukometni klub Zrinski.

Utakmice u šest dvorana u Međimurju

Četverodnevni turnir međunarodnog karaktera okupio je 100 ekipa, točnije oko 2.000 mladih rukometaš i rukometašica iz Hrvatske i inozemstva, u prvom redu iz Slovenije i Slovačke.

Sportske vještine i sposobnosti mladi rukometaši i rukometašice, uzrasta od 10 do 17 godina, odmjeravaju u šest sportskih dvorana: dvorani Graditeljske škole Čakovec, ATON-u u Nedelišću, sportskoj dvorani II. osnovne škole Čakovec te onima u sklopu osnovnih škola u Prelogu, Donjem Kraljevcu i Maloj Subotici.

Prvi dan turnira u kojem je odigrano 76 utakmica privukao je velik broj navijača koji su sa sportskih tribina bodrili svoje favorite. U nastavku donosimo pregled rezultata prvog dana turnira.

Pratite spektakl uživo!

Nakon uzbudljivog uvoda slijede još dva dana napetih utakmica te velika završnica u dvorani Graditeljske škole Čakovec.

Podsjećamo da je turnir otvoren za sve gledatelje i navijače, stoga vas pozivamo da nam se pridružite i budete dio rukometnog spektakla. Za one koji nisu u mogućnosti doći na utakmice, tu je prijenos uživo iz dvorane Graditeljske škole Čakovec koji možete pratiti putem mobilne aplikacije te službenog YouTube kanala manifestacije Pozoj Handball Cup, ističe glavni organizator Davor Varga.

REZULTATI PRVOG DANA

 

Andreja Šmitran

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja