Počinje zimska nogometna groznica u Atonu

SVE SPREMNO ZA POČETAK 3. KLUPSKOG PRVENSTVA MEĐIMURJA NA MANTINELE

I tijekom ovih božićno-novogodišnjih praznika ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu doći će na svoje. Nacionalni gimnastički centar ATON i Međimurski nogometni savez još jednom organiziraju Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele. Treće izdanje prvenstva koje okuplja međimurske nogometne klubove bit će igrano u velikoj dvorani NGC ATON-a u Nedelišću, a započet će 23. prosinca 2017. i trajat će do 6. siječnja 2018. Međimurski nogometaši, bogata ponuda jela i pića, igralište s umjetnom travom i mantinelama, vrhunski sportski objekt i izdašan nagradni fond veliki su mamac za posjetitelje pa će se sigurno ponoviti slika iz prošlogodišnjeg finala kada je u dvorani bilo preko 1500 gledatelja. Kao i prošlih godina, pripremljene su i posebne nagrade za posjetitelje. Već sada organizatori kažu kako će nadmašiti prošlogodišnju brojku sudjelovanja od 62 nogometna kluba koji će se natjecati u tri kategorije: pioniri, veterani i seniori.  Kotizacija za seniore iznosi 500,00kn, veterane 400,00 kn dok djeca U14 kotizaciju ne plaćaju! Prijave se primaju do 15. prosinca do 12:00h u Međimurskom nogometnom savezu, a javno izvlačenje parova bit će održano u petak 15. prosinca 2017. u 19:00h u ATON-u. Nakon izvlačenja, slijedi druženje uz Tamburaški sastav „Žice“ te promocijske cijene pića!

  1. ATON LIMAČ KUP

Najmlađi međimurski nogometaši također će osjetiti draž igranje na jedinstvenom igralištu na mantinele s umjetnom travom. Neposredno prije klupskog prvenstva Međimurja na mantinele, od 19. do 23. prosinca bit će održan drugi po redu ATON limač kup u organizaciji Škole nogometa “Međimurec-Sloboda” , Škole nogometa “Nedelišće” i NGC Aton.

Turnir će biti održan u pet dobnih skupina: U7, U8, U10, U12 i U17, u kojima će nastupiti ukupno 50-tak ekipa. Ulaz na sve utakmice ATON limač kupa je BESPLATAN.

(Drago Glavina)

 

 

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*