Poduzetnici donirali dresove NK Dinamu Žiškovec

Uoči nedjeljne (22. listopada) utakmice 10. kola 3. županijske nogometne lige Nogometnom klubu Dinamo iz Žiškovca uručeni su novi dresovi. Bijela garnitura dresova koja uključuje majicu, gaćice i sportske čarape zajednička je donacija dvojice poduzetnika; Tomislav Sabola i Branka Radikovića.

I dok je Tomislavu Sabolu ovo prva takva donacija, Branko Radiković i u prošlosti je pratio potrebe kluba doniravši između ostalog i nove mreže za golove. Zahvalivši se na primljenoj donaciji predsjednik NK Dinamo Žiškovec Mladen Kraljić istaknuo je kako ovakva gesta puno znači jednom malom klubu.

“Mi nismo veliko mjesto, ali imamo dugu nogometnu tradiciju. Ove godine proslavili smo 40. obljetnicu djelovanja, a uspjeli smo se tako dugo održati i zbog nesebične pomoći naših pokrovitelja. Vjerujte mi kada kažem da svaka ovakva donacija nama u, i oko kluba, je od neizmjernog značaja” naglasio je Kraljić.

Riječ je o drugoj donaciji dresova posljednjih godina, a za prvu su bili zaslužni čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač i njegov zamjenik Mario Medved. Novi dresovi na “vatrenom krštenju” donijeli su sreću igračima Dinama. U njima su pred svojim navijačima nogometaši iz Žiškovca protiv favorizirane Drave iz Donjeg Mihaljevca uspjeli osvojiti bod, bilo je 3:3.

(Tomica Jakopec)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*