Međimurje Press
Sport+

Pola stoljeća Nogometnog kluba “Napredak” iz Gornjeg Kraljevca!

U subotu, 9. srpnja jubilarnih 50 godina rada proslavio je Nogometni klub Napredak iz Gornjeg Kraljevca. Mnogobrojni simpatizeri, navijači i igrači okupili su se na nogometnom stadionu NK „Napredak“ te uz sportsko- zabavni program proslavili pola stoljeća djelovanja.

Za ovu priliku, odigrana je prijateljska utakmica između NK Napredak i NK Sokol iz Vratišinca, a u zabavnom dijelu programa nastupile su mažoretkinje iz Murskog Središća koje su svojim uvježbanim točkama oduševile sve prisutne.

Svečanosti proslave nazočio je i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je kazao kako treba odati priznanje svim dosadašnjim trenerima, igračima i simpatizerima koji su doprinijeli ovom vrijednom jubileju.

Predsjednica Općinskog vijeća i mjesnog odbora Milena Granatir istaknula je kako je u svojoj povijesti NK Napredak doživio uspone i padove, pobijede i poraze, ali ni u jednom trenutku nije izgubio sportski i natjecateljski duh. Načelnik Općine Vratišinec Mihael Grbavec naglasilo je kako velika zasluga ide marljivim trenerima i igračima koji su uz mnoga odricanja pridonijeli da klub traje punih 50 godina.

Svečanost obilježavanja bila je prilika da se dodijele priznanja onima koji su svojim doprinosom zadužili klub.

(mž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja