Međimurje Press
Sport+

Potpisani ugovori za izgradnju tribina na NK „Rudar“!

Grad Mursko Središće puno ulaže u razvoj sporta i sportske infrastrukture. Uz već postojeće sportske objekte unatrag nekoliko godina izgrađeni je ribički dom na Sportsko rekreacijskom centru „Zalešće“, u vlasništvo grada vraćena je stara sportska dvorana, dobivena je građevinska dozvola za izgradnju planinarskog doma, uređuju se sportski objekti u vlasništvu grada.

Sljedeći veliki sportski infrastrukturni projekt je završetak izgradnje gledališta s pratećim sadržajima na NK „Rudar“. Do sada je grad u projekt uložio 1,5 milijuna kuna, a završetak tribina je neophodan zato što su tribine ujedno i krov, a i kako ne bi nastajale štete unutar novih sportskih prostorija. Nogometni klub „Rudar“ je najstarija sportska udruga. Danas se klub natječe u 3. HNL, a djeluje i škola nogometa Rudar koja je vrlo uspješna te okuplja veliki broj djece svih uzrasta s područja grada, a i šire i natječe se u više starosnih kategorija.

U Gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće gradonačelnik Dražen Srpak je s tvrtkom Tekeli projekt inženjering i Instal-promet Kanižaj  potpisao ugovor o izvođenju građevinskih radova: Izgradnja tribina NK „Rudar“ – izgradnja gledališta s pratećim sadržajem i ugovor o obavljanju usluge; stručni nadzor nad izvođenjem građevinskih radova u iznosu od 2.657.276,38 kn.

(GMS)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja