medjimurjepress@gmail.com

Predavanje “Sport kao sredstvo suvremene marketinške komunikacije”

U  utorak 04. prosinca 2018. u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec održat će se predavanje “Sport kao sredstvo suvremene marketinške komunikacije”  Zvonimira Rože.

Zvonimir Roža je specijalist marketinških strategija i taktika, specijalizirao na temi „Strategijski marketing plan“ na Sveučilištu Libertas u Zagrebu. Ekspert i predavač marketinga koji u svom radu ujedinjuje strast, inovativnost i marketing. Autor je dvaju stručnih radova:”Strategije marketinga u industriji bezalkoholnih pića” i “Bihevioralno upravljanje brendom u suvremenome potrošačkom društvu”.

Svrha predavanja je upoznati sportsku javnost s ulogom sportskog marketinga u industriji sporta te tako utjecati na porast njegovog korištenja.

Predavanje je namijenjeno svim ljubiteljima sporta (sportskim udrugama, klubovima, sportašima), kao i onima (npr. poduzetnicima i vlasnicima tvrtki) koje zanima sport kao „biznis“ i sredstvo suvremene marketinške komunikacije u funkciji promocije proizvoda i usluga. Također, predavanje je namijenjeno znanstvenoj, stručnoj i općoj javnosti te studentima društvenih znanosti (ekonomije i kineziologije).

Ulaz na događanja je slobodan!

(Gordana Vidović)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*