Prijavite se za trideset i osmi malonogometni turnir u Prelogu, od 13. srpnja!

I ove godine Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira, 38. po redu tradicionalni Malonogometni noćni turnir te usporedo s njim Ljetne noći Grada Preloga. I ove godine priprema se bogat zabavni program. Uz domaće izvođače (Meta band, Oaza band, Tamburaški sastav Kumovi, Mario Mustač sa bandom), u suradnji sa Kulturnom udrugom Seljačka sloga Prelog čekaju nas Priločki folklorni susreti i Večer uz tamburicu, a glavni glazbeni gosti biti će Opća opasnost, Klapa Rišpet te Stjepan Jeršek Štef i Tamburaški sastav Džentlemeni.  

U nogometnom dijelu, ove godine, prvi vikend biti će rezerviran za turnir „Med Vulicama“. Pozivaju se ekipe koje se žele prijaviti i dobro zabaviti da se prijave na broj telefona 099/528-4761. Jedino pravilo koje vrijedi jest da u sastavima ne mogu biti aktivni seniorski igrači. Seniorski turnir igrat će se od utorka, 17. do nedjelje 22. srpnja, a sve dane turnira igrat će se, tradicionalno, turnir u mlađim kategorijama. Ove godine kod seniora, kotizacija je 500 kuna, prva nagrada 10000 kuna, mlađi pioniri (rođeni 2007. i mlađi, kotizacija 100 kuna) i stariji pioniri (rođeni 2003. godine i mlađi, kotizacija 100 kuna ). Kod mlađih kategorija nagrade će biti sportska oprema. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Za turnir Med vulicama nema kotizacije, a očekuju se također vrijedne nagrade. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 12. srpnja u City baru u Prelogu, a sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 099/528-4761. Izvlačenje je predviđeno za četvrtak 12. srpnja.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 099/528-4761. Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe. Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, mali nogomet i odbojku na pijesku u Prelogu, u Parku Mladosti, od 13. srpnja.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*