Međimurje Press
Sport+

Priopćenje ŽRK Zrinski Čakovec

USPJEŠAN VIKEND

Za vikend naš je klub odigrao 4 utakmice u raznim kategorijama i upisao sve pobjede.

DUGO SELO ’55 – ZRINSKI 25:30

Prva ekipa ŽRK Zrinski, gostovala je u Dugom Selu kod treće ekipe prvenstvene ljestvice. Svi se još sjećamo da je Dugo Selo prije samo nekoliko tjedana nanijelo Podravci prvi prvenstveni poraz nakon 10 godina (osim Lokomotive). Sve navedeno dalo je naslutiti da je domaćin apsolutni favoriti. No trener Goran Mrđen uspio je dobro pripremiti ekipu. Zrinskice su krenule čvrstom i agresivnom obranom i koncentrirano u napadu što je od samog početka rezultat odvelo na stranu naše ekipe. Već u prvoj četvrtini utakmice Zrinskice su stvorile osjetnu prednost koju su kontrolirale do kraja utakmice. Osobito nam je drago što su odmah nakon završetka utakmice čak četiri naše igračice otišle na okupljanje raznih selekcija reprezentacija.

OSIJEK 2 – ZRINSKI 2 27:36

Druga ekipa Zrinski 2 nakon brojnih odustajanja igračica otputovala je u Osijek na prvenstvenu utakmicu protiv ekipe Osijek 2 sa 9 igračica i dvije golmanice. Iako su ekipi nedostajale neke stožerne igračice  trener Hozjak odlučio se na brzi i agresivni rukomet te je čvrstom obranom već na poluvremenu domaćinu dao do znanja da bodovi idu za Čakovec. Čestitamo treneru na pobjedi i izvrsnom vođenju ekipe, a svim igračicama koje su putovale u Osijek jedan veliki Bravo!

ŽRK BROD 2 – ZRINSKI 18:27

ZRINSKI – ŽRK BROD 1 21:12

Naša U-12 selekcija pod vodstvom trenera Radovana Peteka gostovala je u Slavonskom Brodu gdje je protive ekipe Broda upisale dvije uvjerljive pobjede. Djevojčice čvrsto drže treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici i osigurale su plasman na završnicu Prvenstva Hrvatske u Poreču.

Kristijan Marciuš

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja