Međimurje Press
Sport+

Pripreme plivača u Crikvenici

Mnogi sportaši na zasluženom godišnjem odmoru ipak treniraju. No, rijetki su oni koji odlazak na more usred ljeta koriste za održavanje priprema. Među njima su članovi Čakovečkog plivačkog kluba. Plivači ČPK-a od 12. do 19. kolovoza 2020. odradili su pripreme za novu plivačku sezonu u Crikvenici.

Poznato primorskog turističko mjesto tradicionalna je ljetna baza čakovečkih plivača, a izuzetak nije bila ni 2020. “Cijela situacija s pandemijom koronavirusa malo je zakomplicirala stvari, ali domaćini su odradili izvrstan posao. Bili smo odvojeni u smještaju, u restoranu i na izletu tako da uopće nismo dolazili u doticaj s drugima” izjavio je predsjednik kluba Goran Kolarić. Kazao je kako su dani u Crikvenici iskorišteni za svakodnevno trčanje i vježbanje. “Bazične pripreme odrađene su prema planu i programu te se veselimo početku nove sezone u kojoj nas očekuju novi izazovi, ali i novi načini natjecanja u skladu s novonastalom situacijom” kazao je i dodao kako povratak u Čakovec znači i povratku bazenskom ritmu treniranja. “Svaki dan ćemo biti na Gradskim bazenima Marija Ružić” poručio je.

U osvrtu na tjedan proveden na moru rekao je kako je svakodnevno trčanje i vježbanje zaključeno izletom brodom. Plivače su vodili treneri Marin Horvat i Goran Kolarić.

(tj)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja