Prva utrka “Murščak” u Domašincu

U SUBOTU 17. KOLOVOZA TRČIMO U DOMAŠINCU

Povodom završetka projekta dogradnje svlačionica i izgradnje sportske dvorane NK Dinamo Domašinec, NK Dinamo organizira u suradnji s Atletskim klubom „MEĐIMURJE“ i pod pokroviteljstvom Općine Domašinec, 1. Utrku „Murščak“ u subotu, 17. kolovoza 2019. u 18:00 h. Dječja utrka počinje u 17:30 sati.

Start/cilj utrke će biti kod nove sportske dvorane NK Dinamo Domašinec.

Trkači će moći sudjelovati na stazama od 3 km, 7,3 km i dječjoj stazi. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da se radi o sportašima ili rekreativcima. Utrka će se odvijati djelomično ulicama Domašinca i kroz polje u okolici Domašinca.

Prijave za utrku primaju se on-line na stranicama Atletskog kluba Međimurje ali i neposredno prije početka utrke od 16.30 do 17.50 sati. Djeca se mogu prijaviti od 16.30 do 17.15 h uz obaveznu pratnju roditelja. Podizanje startnih paketa i prijave su na igralištu NK Dinamo Domašinec.

Odmah po završetku utrke biti će proglašenje pobjednika i podjela medalja i pehara. U nastavku večeri, NK Dinamo organizira zabavu uz roštilj i langoše a za dobar štimug pobrinut će se Cik-cak bend, Puhačeg orkestra opčine Domašinec.

Svim trkačima želimo dobru i uspješnu utrku a mještane Općine Domašinec pozivamo da ih podrže navijanjem.

Za Organizacijski odbor

Dijana Novak

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*