Međimurje Press
Sport+

[Prvaci II.NL sjever] Kadeti Škole nogometa Rudar najbolji!

Škola nogometa „Rudar“ iz Murskog Središća poznata je po dobroj organizaciji i stručnim pristupu mladim nogometašima. Tome je dokaz i tablica prvenstvene ljestvice druge Hrvatske lige –  sjever, gdje su kadeti (U-17) nogometaši osvojili naslov prvaka. Oni su u vrlo neizvjesnoj sezoni s odigranih 16 utakmica zabilježili 13 pobjeda, 1 remi i 2 poraza, s gol razlikom 59:20 što ih je na kraju svrstalo na sam vrh ljestvice s osvojenih 40 bodova, bodom više od drugoplasirane Podravine i četiri više od Graničara.

Bila je to neizvjesna završnica spoznajmo da su prije proljetnog dijela zaostajali  za Podravinom velikih 6 bodova. Podršku im je dao i Luka Liklin, sadašnji igrač Slaven Belupa, a izdanak Škole nogometa „Rudar“, a koji ih je zadnje kolo bodrio s tribina. Škola nogometa Luki želi puno uspjeha u narednoj nogometnoj karijeri, a vjeruju da će i netko i sadašnje generacije njegovim stopama.

Najbolji golgeter ekipe je bio Niko Kolman s postignuta 14 golova, i zauzeo je 2. mjesto najboljeg strijelca lige. Do njega s 9 pogotka Leon Škvorc i s 8 pogotka Niko Perčić. Ekipu su činili: Ivano Gogić, Kraljić Jakov, Kolman Niko, Luka Novak, Rafael Debelec, Niko Perčić, Ilija Liklin, Leon Škvorc, Matija Novak, Ivan Paler, Jakov Sovar, Mateo Trstenjak, Gabriel Božić, Antonio Srpak, Teo Turk, Filip Mišić, Niko Podkrajac, Patrik Nedeljko, Fran Debelec, Deni Turk i Lovro Lesjak dok je trener bio Mihael Božić.

(DAMIR PERHOČ)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja