Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke do 18 godina

DUJE AJDUKOVIĆ I DOMENIKA TURKOVIĆ PRVACI HRVATSKE

U organizaciji Teniskog kluba Franjo Punčec u Čakovcu održano je pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke do 18 godina. Na prvenstvu su sudjelovali gotovo svi najbolji što ih hrvatski tenis u tom uzrastu ima.

U konkurenciji juniora turnir je očekivano i uvjerljivo osvojio najbolji hrvatski igrač do 18 godina Splićanin Duje Ajduković, član Teniskog kluba I Team iz Zagreba , koji je dominirao na cijelom turniru, a u finalnom susretu bio je bolji od Roka Horvata (TK Top spin) kojeg je pobijedio rezultatom 61 62.

U konkurenciji juniorki naslov prvakinje Hrvatske zasluženo je osvojila Domenika Turković (TK Špansko), prva nositeljica na turniru i prvorangirana igračica sa juniorske rang liste. Finalni susret protiv Lorene Gavrić, igračice zagrebačkog I Teama dobila je rezultatom 61 64.

Prvaci u konkurenciji parova kod tenisača postali su Roko Horvat i Antun Katanec (oba Top spin), a kod tenisačica Domenika Turković i Lorena Gavrić. Mješovite parove osvojili su Domenika Turković i Antun Katanec.

Od domaćih igrača u glavnom turniru s pozivnicom organizatora nastupili su Ervin Nedeljko i Teodor Zlatar, no obojica su poražena u prvom kolu. U glavnom turniru tenisačica nastupila je Leonarda Horvat koja je ostvarila plasman u četvrtfinale turnira.

(Bojan Ružić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*