Prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore u Čakovcu

PETRA GRANIĆ I MARKO SENIORSKI PRVACI HRVATSKE

Petra Granić (Mladost) i Marko Ilić (Zagi) pobjednici su Seniorskog prvenstva Hrvatske, koje je u četvrtak završeno na terenima TK-a Franjo Punčec u Čakovcu.

Kvalifikantica Granić je u finalu turnira tenisačica sa 6:2, 7:5 pobijedila Saru Zalukar (Zagi). Četvrti nositelj Ilić napravio je posljednji korak u konkurenciji tenisača predajom Josipa Krstanovića (Samobor 1890) kod zaostatka od 7:5, 3:1 u finalu.

Prvi nositelji Tomislav Draganja i Antun Vidak (Donji Miholjac/Libertas) najbolji su muški par. Draganja i Vidak su u finalu slavili predajom kombinacije Marko Ilić/Josip Krstanović (Zagi/Samobor 1890) bez borbe.

Pobjednice u konkurenciji ženskih parova su Ita Habeković i Sara Zalukar (HTK Zagreb, Zagi) nakon finalnog slavlja protiv Ivane Babić i Petre Granić (obje iz Mladosti) – 6:1, 6:3.

Tena Lukas i Tomislav Draganja (Kaštela, Donji Miholjac) opravdali su status prvih favorita u konkurenciji mješovitih parova gdje su u finalu pobijedili mladostaše Ivanu Babić i Vitu Tonejca – 6:1, 6:2.

Bojan Ružić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*