Međimurje Press
Sport+

Prvenstvo Hrvatske u karateru za mlađe kategorije!

ČETIRI PRVAKA HRVATSKE

Minulog vikenda članove karate kluba Globus iz Čakovca/Male Subotice čekalo je Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u Jastrebarskom.

Između 617 natjecatelja Globusovci su uzeli četiri zlata, dva srebra i četiri bronce. Prvaci Hrvatske su Petar Slukić, Aida Trstenjak, Laura Strahija i Sven Strahija koji su time potvrdili titule s Otvorenog prvenstva Hrvatske u Rijeci prije dva tjedna.

Srebrni su bili Noa Molnar i Tino Panić, a brončani Tena Vurušić, Paulina Magdalenić, Ervin Šoltić i Marko Lepoglavec.

U Jaski su naše karatiste vodili treneri Mladen VIzinger i Dejan Slukić koji su pohvalili nastup svojih pulena, jednako onih koji su osvojili medalje, kao i one kojima su izmakle. „U Jastrebarskom je peti još bio David Bermanec, a sedmi su bili Petar Filipović i David Kovačić. Tako da možemo biti zadovoljni prikazanim protekla tri vikenda, u izrazito napornom ritmu. Njihovi, ne samo posljednji, već rezultati duži niz mjeseca pokazuju kontinuitet u formi za što je zaslužno dobro i kvalitetno treniranje. Oni najbolje sada vide da se kvalitetan rad u dvorani na treningu kasnije uvijek naplati na natjecanju“ izjavio je Vizinger, a Slukić dodao kako je četvero prvaka nastavilo niz iz prijašnjih godina. „Od njih se i očekivalo da uzmu zlata, ali rezultati drugih natjecatelja govori kako imamo dosta novih, mladih nada. To nas veseli jer potvrđuje da je zacrtani smjer trenerskog rada u našem klubu jako dobar” zaključio je Slukić.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja