Prvenstvo Međimurja u stolnom tenisu

150 stolnotenisačica i stolnotenisačica iz cijelog Međimurja sudjelovalo je minule subote (7. siječnja) na tradicionalnom prvenstvu županije za mlađe i seniorske kategorije u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu. Organizator turnira STK Putjane još se jednom potrudio pozvati i okupiti najbolje predstavnike sporta s celuliodnom lopticom u Međimurju.

IF

IF

Članica Izvršnog odbora STK Putjane Željka Podgorelec Sirc izrazila je zadovoljstvo odazivom sportaša. Govoreći o prvenstvu rekla je kako je pružilo nekoliko kvalitetnih i uzbudljivih mečeva mladih igrača, koji bi, uz marljiv rad, mogli u budućnosti napraviti značajnije rezultate. Istaknula je kako stolni tenis u našem kraju pamti puno bolja vremena, što pogotovo vrijedi za žensku seniorsku konkurenciju u kojoj se ove godine prijavilo samo šest igračica.

Podršku organizaciji turnira dali su Međimurski stolnoteniski savez i Grad Čakovec, a prvenstvo je otvorio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove David Vugrinec.

Stolnoteniska pozornica u Međimurju vrlo brzo bit će ponovno aktivna. Naime, u dvorani 2. Osnovne škole 21.. siječnja bit će održan “Memorijal Nenad Vurušić” za igrače od 33. do 40.godina, a isti dan bit će održano i veteransko prvenstvo Međimurja u muškoj i ženskoj kategoriji.

Pobjednici Stolnoteniskog prvenstva Međimurja za mlađe kategorije i seniore

Najmlađi kadeti i kadetkinje

Strbat Matija MSTC

Novak Marta Putjana

Mlađi kadeti i kadetkinje

Toplek Denis Mihovljan

Novak Marta Putjane

Kadeti i kadetkinje

Škoda Stjepan MSTC

Hozjak Tonka Prelog

Juniori i juniorke

Škoda Stjepan MSTC

Lukša Nika KOS-Kotoriba

Seniori i seniorke

Bujan Nino Mihovljan

Mikac Sara Mihovljan

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*