Rajko Šarić i dalje na čelu Zrinskica

SKUPŠTINA ŽRK ZRINSKI

Naš ženski rukometni prvoligaš ŽRK Zrinski u četvrtak je u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec održao redovitu izbornu Skupštinu. Na njoj je izabrano staro-novo vodstvo Zrinskica. Na mjestu predsjednika sljedeće četiri godine bit će i dosadašnji predsjednik Rajko Šarić.

Na mjestu dopredsjednika kluba ostat će Đuro Bel, dok će Ljubica Vrbančić i dalje obnašati funkciju sportske direktorice.

Na sjednici Skupštine između ostalog napravljen je i osvrt na financije u prošloj godini. Kako je izvijestila Ljubica Vrbančić klub je imao proračun od 405.000 kuna. Zahvalila se na podršci Grada Čakovca i Međimurske županije, jer kako je naglasila, da lokalna zajednica nije stala iza projekta ŽRK Zrinski, prva liga bila bi samo daleki san. S druge strane, još uvijek nedostaje potpora gospodarstva, iako i tu ima naznaka da stvari kreću na bolje. Tako je uz posredovanje gradonačelnika Stjepana Kovača jedna komercijalna banka osigurala kompletne dresove, trenirke i torbe za seniorski sastav kluba.

U klubu su zadovljni završenom sezonom u prvoj HRL za žene u kojoj je uspješno izboren ostanak, a pohvaljene su i igračice koje brane nacionalne boje u različitim kategorijama. U prvi plan tu iskače Paula Posavec, koja je nezamjenjivo krilo seniorske reprezentacije te je proglašena najboljom rukometašicom Međimurja, a primila je i godišnju nagradu Grada Čakovca. Trener Željko Golik proglašen je najboljim međimurskim trenerom, a klub osim seniorki ima još i pet dobnih kategorija. Govoreći o budućnosti nova-staro vodstvo naglasila je kako je glavni cilj zadržati prvoligaški status te  nastaviti kvalitetno raditi s mlađim uzrastima.

(Tomica Jakopec)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*