Rekordni broj biciklista na 13. BIMEP-u

Tradicionalna jednodnevna sportsko-rekreacijska manifestacija „BIMEP – biciklom međimurskim putevima“, organizirana povodom Dana Međimurske županije, Svjetskog dana zdravlja i Dana planeta Zemlje i ove je godine održana u nedjelju s početkom u 9 sati.

Više od 3000 sudionika, prolazilo je 16 punktova na području gotovo cijele županije. Svi sudionici dobili su prigodnu diplomu te pečat kao potvrdu o dolasku na punkt.

Start je bio moguć sa svakog ulazno – izlaznog punkta pa su se biciklisti mogli uključiti u bilo koje vrijeme u periodu od 9 do 18 sati.

Više od 150 kilometara staze koja je vodila kroz sva veća mjesta u Međimurju uključuje Kotoribu, Donju Dubravu, Svetu Mariju, Donji Kraljevec, Prelog, Domašinec, Orehovicu, Čakovec, Pušćine, Macinec, Gornji Mihaljevec, Lopatinec, Štrigovu, Sveti Martin na Muri, Podturen i Mursko Središće, mnogi su s upiehom odvozili.

Važno je napomenuti da je ovogodišnji BIMEP bio dosad najmasovniji, a još je važnije da prema dobivenim informacijama Policijske uprave Međimurske i Hitne, tijekom cijelog dana nije bilo intervencija.

(mk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*