Repovi i dvojbe nakon utakmice u Vratišincu!

PISMO ČITATELJA

U II. Međimurskoj nogometnoj B ligi u Vratišincu sastali su se domaći Sokol te gosti Venera PMP iz Lopatinca, a  na kraju utakmice je došlo je do incidenta u kojem je gostujući trener udario domaćeg vratara zatvorenom šakom te je vratar pao na pod, nakon čega je zatražio liječničku pomoć. Potom su domaćini utrčali u teren kako bi spriječili veći nered i naguravanje igrača. Slijedi ulazak na teren članova uprave Sokola (prije redarske službe), s ciljem da spriječe veće nerede i zaštite suce koji su bili verbalno napudnuti od spomenutog gostujućeg trenera. Nakon toga, svi sudionici utakmica i službene osobe mirno su napustile igralište bez potrebe intervencije policije.

Zabrinutog čitatelja (podaci poznati redakciji) zanima kakotrener koji udara nekog zatvorenom šakom može dobiti dobit kaznu od samo 3 mjeseca. Naime, za svaki takav čin  morao bi biti suspendiran najmanje godinu dana i više, ali po disciplinskom sucu Stjepanu Perku ne! 

Zašto kazna Sokolu od 2.000 kn pogotovo, pita se čitatelj, zato što su ljudi ušli spriječiti tučnjavu i naguravanje igrača?  Trener koji je udario vratara je trener i djeci nižih uzrasta pa se pitamo da li to ima sve skupa smisla i dal’ se tako rješavaju frustracije pojedinaca. 

(mp)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*