Rezultati malonogometnog i odbojkaškog turnira u Prelogu

37. MEMORIJAL VLADIMIR SOKAČ U MALOM NOGOMETU

Finalnim utakmicama, u nedjelju navečer, završilo je ovogodišnje izdanje turnira u Prelogu, 37. Memorijala ing. Vladimira Skoka u malom nogometu. Deset dana malog nogometa donijelo je puno uzbuđenja u Park Mladosti.

U konkurenciji mlađih pionira slavila je ekipa Caffe bara Forum, koja je u finalu zgoditkom Saše Kočeta slavila protiv NŠ D. Kraljevec/Goričan. Najboljim je igračem turnira proglašen Saša Kočet, golmanom  Benjamin Kovačić, a najbolji strijelac Dorian Andročec, svi iz pobjedničke ekipe.

Treće je mjesto osvojila ekipa Soboslikarskog obrta Šelja. U konkurenciji starijih pionira slavila je ekipa Caffe bara Kapljica, koja je u finalu pobijedila Dream Team rezultatom 2:0, a treće je mjesto ovdje osvojila ekipa Art. Najbolji je igrač u konkurenciji starijih pionira Lovro Lončarić, golman Luka Varga, a strijelac Dino Jančec.

U seniorskoj konkurenciji ove je godine igralo 12 odličnih ekipa, a mnogi su nogometni zaljubljenici rekli kako tako kvalitetnog nogometa dugo nije bilo u Prelogu. Posebno je uzbudljiv bio četvrtfinalni dan gdje su ispale dvije odlične ekipe Svježa jaja Vuk i CB Fenix&Podravske noći. U završnici, u utakmici za treće mjesto slavila je ekipa MNK Klub 75 iz Kotoribe.

U finalu su gledatelji, nažalost zbog kiše, bili uskraćeni za nogometni užitak. No, ekipe MIP Weylanda i Le Tressor&Oštrek gradnja odigrali su utakmicu do kraja te je na kraju četvrti puta uzastopce u Prelogu, slavila ekipa MIP Weylanda.  Najboljim je igračem proglašen Ivan Sokser, najbolji je strijelac Marin Šinjori, a golman Saša Dreven.

Nagrade je najboljima u seniorskoj konkurenciji predao Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Grada Preloga.

Hrđe najbolje u odbojci na pijesku

Ove je godine sudjelovalo 16 ekipa, a najbolje su bile ekipe Hrđe, Tronoge stonoge i Beciklini.

¼ finale A: BECIKLINI – PLANET MAJMUNA 2 – 0
¼ finale B: HRĐE – ASI 2 – 0
¼ finale C: TRONOGE STONOGE – ETE GETE BEHE 2 – 0
¼ finale D: TRI I POL MUŠKARCA – BOŽO PUB 2 – 0
POLUFINALE A-B: BECIKLINI – HRĐE 0 – 2
POLUFINALE C-D: TRONOGE STONOGE – TRI I POL MUŠKARCA 2 – 0
za 3. mjesto: BECIKLINI – TRI I POL MUŠKARCA 2 – 0
finale: HRĐE – TRONOGE STONOGE 2 – 0

(i.j.)

Foto: VIPRO

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*