Međimurje Press
Sport+

Sandra Paović bila je gošća tribine „Međimurske sportske legende“!

Hrvatska stolnotenisačica i paraolimpijka Sandra Paović, rođena Vukovarka koja je trenirala u Međimurju, u srijedu je bila gošća treće tribine „Međimurske sportske legende“, koju su organizirali studenti 3. godine preddiplomskog studija Menadžment turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu

Uz sudjelovanje u aktivnostima Međimurja Europske regije sporta, glavni cilj organizacije ovih tribina je da studenti nauče više o organizaciji i promociji događaja te steknu iskustvo u komunikaciji s medijima i odnosima s javnošću.

Ono što im je poručila vrhunska stolnotenisačica, koja je sa sportom nastavila i nakon teške prometne nesreće kao parastolnotenisačica, je da moraš biti malo „lud“ i prelaziti svoje granice da bi bio još bolji i dostigao cilj za koji znaš da sposobnost imaš u sebi.

Dio ekipe koja je pripremila tribinu sa Sandrom Paović je i Lucija Čehulić, studentica 3. godina menadžmenta turizma i sporta, koja je naglasila vrijednost stečenog iskustva.

– Ovo je prva tribina koju smo organizirali kao tim. Sve je teklo jako dobro, imali smo dobru pripremu. Na ovom zadnjem dijelu, samoj tribini, bilo je malo treme kod nas voditelja, ali Sandra je bila jako ljubazna, jako opuštena, dosta toga smo saznali o njoj, gotovo sve što smo željeli. Mislim da bi trebali još takvih tribina organizirati, ne samo s poznatim sportašima, nego i s parasportašima – kazala je Lucija.

– Taj njezin trud, motivacija i volja, najbolja su poruka s tribine jer je Sandra osvajala medalje i prije i poslije nesreće. Baš iz tog razloga, 2014. godine je bila najbolja parastolnotenisačica svijeta, a to se bez velikog truda i volje ne može. Inspiracija ja za sve nas – dodala je.

U pripremi tribine je sudjelovala i studentica Maja Bobek.

– Kao i kod svaka tribine prije ove, nije bilo sumnje da neće proći odlično. Bilo je zadovoljstvo ugostiti Sandru i čuti njezinu životnu priču. Zadovoljni smo organizacijom i provedbom, znanjem koje smo prikupili kod organizacije ovakvog događaja, iskustvom za koje smo bogatiji. U timovima je svatko ima svoj zadatak, priopćenje za medije, pozivanje sportskih klubova i profesora, objave na društvenim mrežama, proučavanje životopisa i karijere gošće, pripremu pitanja. Oni koji su večeras čuli Sandru naučili su da, ako ste uporni, zbilja možete sve – rekla je Maja.

Vox media d.o.o

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja