Sport, avantura i humanost na jednome mjestu

Učenici i djelatnici III. osnovne škole Čakovec obilježili su u srijedu 12.9.2018. od 10.30 – 12:00 sati na sportskim terenima kod škole Hrvatski olimpijski dan

Program obilježavanja započeo je na nogometnom terenu, zajedničkimzagrijavanjem” svih učenika i učitelja predvođenih učiteljem TZK Goranom Kolarićem.

U nastavku programa učenici su se putem različitih prezentacija upoznali s aktivnostima niza sportskih klubova i udruga s kojima škola godinama surađuje. Gosti su učenicima predstavili različite sportove, način treniranja te razne druge aktivnosti i zanimljivosti, a učenici su postavljali pitanja, razgovarali s voditeljima i članovima te saznali brojne pojedinosti o sportovima i aktivnostima pojedinih klubova i društava. Otkrivali su posebnosti vezane uz pojedine sportove, razgovarali o avanturama planinara i izviđača te se i sami okušali u pojedinim sportovima, ali i u pružanju pomoći unesrećenoj osobi.

U obilježavanju hrvatskog olimpijskog dana u III. OŠ Čakovec sudjelovali su:

Shotokan karate klub Čakovec, Judo KlubZrinski“, Gimnastički klub „Marijan Zadravec – Macan“, Čakovečki plivački klub, Nogometni klubSloga“ Čakovec, Košarkaški klubMeđimurje“, ŽRKZrinski Čakovec, Stolnoteniski klub MSTC Čakovec, Odred izviđača „Sirius“, Hrvatsko planinarsko društvoMeđimurje“, Šahovski klub „Stridon“ Štrigova i Šahovski klub Čakovec, Zajednica sportskih udruga grada Čakovca te Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec.

U bogatom i šarolikom programu svatko je mogao pronaći nešto za sebe te odabrati neku aktivnost kojom će učiniti dobro za sebe i svoje zdravlje ili pak kvalitetno i kreativno ispuniti slobodno vrijeme.

( Tihana Preksavec, prof.)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*