STK Starr službeni kandidat za domaćinstvo U21 EP 2019

Nova godina nije mogla bolje započeti za STK Starr. Iz HSTS-a stigao je odgovor na njihovu inicijativu za kandidiranjem STK Starr za organiziju U21 EP. Izvršni odbor HSTS-a, prošli je mjesc donio odluku o kandidaturi HSTS-a i STK Starr za organizaciju U21 EP 2019. godine.

Nakon organizacije brojnih domaćih utakmica i nacionalnih prvenstava te klupskih utakmica u europskim natjecanjima HSTS je prihvatio inicijativu STK Starr za organiziranjem ovog prestižnog natjecanja. Prvo U21 EP održano je u ruskom gradu Sochi, ove godine domaćin je bjeloruski Minsk a sljedeće godine mogao bi Varaždin biti domaćin za veliki broj stolnotenisača koji ulaze u vrhunski stolni tenis. Prvi pobjednik U21 EP u muškoj konkurenciji je Tomislav Pucar što dodatno povisuje šanse HSTS-a i STK Starr da dobiju domaćinstvo, uz činjenicu da je u Varaždinu djeluje i Regionalni stolnoteniski centar na čemu europska stolnoteniska federacija inzistira zbog bržeg razvoja i povećanje kvalitete europskih igrača.

U STK Starr kreću s pronalaskom strateških partnera za organizaciju ovako zahtjevnog projekta, koji bi mogao donijeti puno popratnih pozitivnih efekata za klub i grad.

(Press Starr)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*