Međimurje Press
Sport+

Sutra unatoč porazu ponovno u lov na vizu za Tokio!

Četvrtfinalna utakmica Crna Gora – Hrvatska završila je pobjedom Crne Gore nakon dramatičnih peteraca rezultatom 14:12. (3:2, 2:3, 3:4, 2:1, 4:2)

 (Photo by Marcel ter Bals/Orange Pictures)

– Nažalost nismo uspjeli iz prvog pokušaja, međutim sutra imamo još jednu priliku izvaditi vizu za Tokio. Danas smo igrali jako dobro, međutim zaista nismo imali sreće. Nakon obranjena tri šuta s igračem manje oni su nakon odbijanaca ipak uspjeli ugurati loptu u našu mrežu. To je na ovakvim utakmicama strašno puno. Imali smo i vodstvo, no nažalost ovo su jako iscrpljujuće utakmice te nismo uspjeli povećati vodstvo. Niti kod peteraca sreća nikako nije okrenula na našu stranu. Sutra imamo još jednu priliku. U ovom trenutku još ne znamo suparnike, je li to Rusija ili Grčka, no nama je to potpuno svejedno. Mi imamo samo jedan zadatak, tko god bio u bazenu s nama, izvaditi svoju vizu za Olimpijske igre. – rekao je Mile Smodlaka, pomoćni trener reprezentacije.

(Photo by Marcel ter Bals/Orange Pictures)

Od hrvatskih igrača najviše, točnije tri zgoditka upisali su Bušlje i Bukić, potom Vukičević dva, a po jedan Joković i Fatović. Među Crnogorcima dva zgoditka upisali su Popadić, Vidović i Ukropina.

– Nažalost nismo uspjeli u prvoj prilici osigurati Olimpijske igre. Borili smo se od početka do kraja i nemamo što jedan drugome za zamjeriti. Mogli smo uzdignute glave napustiti bazen danas. Oni su jednostavno bili sretniji i spretniji. Čestitam im na plasmanu. A nama ostaje sutrašnja utakmica, vjerujem da ukoliko odigramo jednako skoncentrirano kao i danas, da ćemo izboriti svoju vizu za Tokio. – zaključio je vratar reprezentacije Marko Bijač.

Nakon utakmice Barakuda i Ajkula uslijedila je druga polufinalna utakmica iz koje će se saznati sutrašnji protivnik Hrvatske. U 14.00 sati će u bazen s Barakudama uskočiti reprezentacija Grčke ili Rusije.

Ivana Janković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja