Međimurje Press
Sport+

Svečana sjednica Izvršnog odbora Kluba odbojke na pijesku Čakovec

KOP ČAKOVEC ZAHVALIO SE IGRAČICAMA NA ODLIČNOJ SEZONI

„Najbolja sezona u povijesti kluba“, najkraći je rezime sa svečane sjednice Izvršnog odbora Kluba odbojke na pijesku Čakovec povodom završetka natjecanja u 2020. godini. Kako i priliči, svečana sjednica održana je na prostoru koji se slobodno može nazvati „dom čakovečke odbojke na pijesku“, pješčanom igralištu iza gradskih bazena Marija Ružić.

Otvarajući svečanost predsjednik kluba i glavni trener Ivan Vabec osvrnuo se na sezonu na izmaku istaknuvši najbolji rezultat u povijesti: osvajanje kupa. Osim kupa seniorke se mogu pohvaliti i petim mjestom na ekipnom Prvenstvu Hrvatske. Juniorke kluba doslovce za par poena nisu dohvatile polufinale nacionalnog prvenstva, dok su kadetkinje osvojile broncu. Dečki pak su u prvoj sezoni među seniorskom elitom stigli do petog mjesta u prvenstvu. „Čestitam vam od srca. Naporno ste trenirale, bile ste vrlo vrijedne i u potpunosti ste zaslužile ove dvije medalje“ rekao je Vabec zahvalivši se i roditeljima te svim drugim prijateljima i podupirateljima kluba.

Uručivši simbolične darove prisutnim igračicama kazao je kako je riječ o malim poklonima, ali da su od srca. Osim njega prisutnima su se obratili i članovi Izvršnog odbora Ines  Mošmondor i Slobodan Veinović. U čestitkama su naglasili kako će sezona zasigurno biti zapisana zlatnim slovima u povijesti kluba.

U ime Zajednice sportskih udruga Čakovca i Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije okupljenima se obratio tajnik Tomica Jakopec koji je izjavio kako je sa zadovoljstvom pratio rezultate kluba tijekom godine. Izrazio je veselje što su ovakav uspjeh postigle mahom mlade članice kluba te je uvjeren kako je položen dobar temelj za jednako dobre rezultate u budućnosti. Jakopec je pohvalio sinergiju igrača, roditelja i uprave kluba koja ja omogućila stvaranje ovakve atmosfere i uspjeha. Poručio je kako će klub i dalje moći računati na podršku obiju Zajednica i ne samo financijsku, već i u obliku korištenja kombi vozila, ali i usluga stručnih službi.

Klub odbojke na pijesku Čakovec osnovne je 2003. godine, a odbojka na pijesku službeno se igra od 1993. tada još pod okriljem OK Čakovec.  U ženskoj konkurenciji boje kluba u ovoj sezoni branile su: Ana Stanković, Iva Bulović, Ema Frančić, Inka Varga, Mailnda Vnuk, Tija Budiša, Klara Škvorc, Iva Hranilović, Mirjam Varga, Jana Paljak, Laura Frančić i Azra Jelenić, a u muškoj konkurenciji Miroslav Vabec, Antonio Juras, Gabrijel Ivančić, Ivan Novak, Deni Vuk i Hrvoje Novak.

(tj)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja