Svečana sjednica povodom 50 godina NK Mladost Selnica

Na prostorima Stare škole Selnica, u subotu 30. lipnja, održana je Svečana sjednica NK Mladost.

Nadhnut i iscrpan uvodni govor održao je predsjednik Nk Mladosti Tomica Debelec. Prisjetio se početaka kluba kada su igrači umjesto svlačionica koristili štagalj, a travu nisu morali kositi, jer su na igralištu pasle krave. Govorio je i o uspjesima kluba i trenutnoj situaciji.

Govorio je i osnivač kluba Franjo Ščavničar, prisjetivši se mnogih dobrovoljaca koji su ulagali svoj trud u opstanak kluba, dok je podpredsjednik Međimurskog nogometnog saveza Tomislav Kralj, čestitao je klubu okrugli jubilej i uručio zahvalnicu.

Dvorana je bila ispunjena mnogim bivšim i sadašnjim članovima i igračima koji su primili priznanja. U ime općine Selnica načelnik Ervin Vičević obećao je ulaganja u klub pri rješavanju imovinsko-pravnih odnosa.

20160730_190910

Svečarskom ugođaju pripomogla je jedanaestogodišnja Viktorija Brezarić, polaznica glazbene škole Suita, otpjevavšihimnu  “Lijepa naša”, selničku himnu „Selnica“ i „Međimurje, kak si lepo zeleno“. Prezentaciju s popisima igrača i starim fotografijama iz osobnih albuma igrača i arhive kluba pripremio je Mihael Debelec, igrač NK Mladosti.

Konferansu Svečane sjednice vodila je Dijana Puklavec, radijska voditeljica.

(ev)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*