Međimurje Press
Sport+

Svjetsko prvenstvo u trčanju na 100 kilometara za muškarce u Međimurju

Hrvatski atletski savez i LifeClass Terme Sveti Martin organiziraju 30. Svjetsko prvenstvo u trčanju na 100 km za muškarce, žene i veterane, koje će se održati 8. rujna 2018. godine u Termama Sveti Martin.

U subotu, 25. studenog u 10 sati u Lounge Baru u sklopu LifeClass Termi Sveti Martin održat će se konferencija za medije na kojoj će Prvenstvo službeno biti najavljeno, a više o organizaciji govorit će generalni direktor Termi Sveti Martin Branimir Blajić, direktor utrke Pavao Vlahek, direktor Deutsche Ultramarathona Paco Rico, načelnik općine Sveti Martin na Muri Dražen Crnčec te predstavnik Međimurske županije.

Napominjemo kako se radi o prvom Svjetskom prvenstvu u trčanju u Republici Hrvatskoj, a hrvatske boje branit će i trenutačna Europska prvakinja Nikolina Šustić, uz još dvije hrvatske kandidatkinje koje konkuriraju za svjetsko zlato.

Godina 2018. bit će iznimna u povijesti Međimurja, kada ćemo biti domaćini niza sportskih događaja svjetske razine. Kako se radi o važnim događanjima za razvoj sportskog turizma u Međimurju te o tisućama novih noćenja koji dolaze u našu Županiju, želja nam je prezentirati navedena događanja svim partnerima  te zainteresiranoj javnosti.

(Irena Škvorc)

 

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja