Međimurje Press
Sport+

Taekwondo majstori sporta iz Švedske u posjetu Karate klubu Mihovil iz Preloga

Prošlog tjedna, od 13. do 17. listopada, Prelog su posjetili Preložanin Petar Logožar koji inače živi i radi u Švedskoj i njegov sin Daniel Logožar. Petar je majstor taekwondoa 7. dan i međunarodni sudac u taekwondou, a njegov dvadesettrogodišnji sin Daniel, nastavio je stopama oca i majstor je taekwondoa 2. dan.

Njihov boravak u Prelogu iskoristili su karatisti Karate kluba Mihovil iz Preloga pa su tako Petar i Daniel u četvrtak, 14.10.2021., održali zanimljiv i dinamičan taekwondo trening te prezentirali i naučili karatiste novim, sličnim, a opet različitim borilačkim tehnikama i vještinama. Na kraju treninga, tajnik Kluba Miljenko Krušelj i treneri Maja Šestak, Leona Krušelj, Luka Marđetko i Nikola Markan zahvalili su Petru i Danielu što su u kovčeg spakirali svoje taekwondo kimone i odveli ih na putovanje do Preloga kako bi trening izgledao što bolje i kvalitetnije.

Tim povodom uručene su im majice s natpisom istoimenog hvalevrijednog projekta „Međimurje – Europska regija sporta 2022.“, u kojem kao partner sudjeluje i Karate klub Mihovil, a tajnik Kluba Krušelj tom je prilikom istaknuo kako je Međimurska županija ne samo prva županija u Hrvatskoj koja nosi titulu Europske regije sporta, već je i Grad Prelog 2019. godine bio nositelj titule Europskog Grada sporta.

Iz Kluba se nadaju kako će se Međimurje i dalje razvijati u pozitivnom, zdravom i sportskom duhu te privlačiti još više osoba na sudjelovanje u sportskim aktivnostima, a gosti i nova znanja uvijek su i više nego dobrodošla u postizanju tog cilja.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja