Teniske vijesti

OP PONIKVA DO 12 GODINA

ROKO BABIĆ DO POLUFINALA

U Zagrebu je u organizaciji TK Ponikve održan turnir za dječake i djevojčice do 12 godina. Vrlo dobar rezultat na turniru ostvario je Babić Roko, član TK Franjo Punčec, plasmanom u polufinale turnira gdje je zaustavljen od Nazara Oliynykova, člana TK Ponikve rezultatom 26 76 64. Do polufinala Roko je bio bolji od Jakova Prgometa (TK I Team) 60 60 i Matije Bulovića (TK Rally) 64 60.

OP KOPRIVNICE DO 16 GODINA

ERVIN NEDELJKO NA KORAK DO NASLOVA

U organizaciji Teniskog kluba Koprivnica održan je Memorijal Braće Friedrich, tradicionalni turnir za juniore i juniorke do 16 godina. Na turniru je nastupio član čakovečkog Punčeca Ervin Nedeljko.

U prvom kolu bio je bolji od Frana Maletića (TK Koprivnica) 60 61, u drugom od prvog nositelja turnira Andre Kranjčevića (TK Opatija) 62 63, a u polufinalu od Dominika Zorovića (TK Kvarner) 57 63 61. U finalnom susretu poražen je od drugog nositelja Zadranina Marina Jamnickog rezultatom 64 60.

VINDI KUP DO 12 GODINA

POLUFINALE ZA ROKA BABIĆA

Roko Babić plasirao se u polufinale Vindi kupa, tradicionalnog turnira za dječake i djevojčice do 12 godina održanog u organizaciji TK Varteks Varaždin.

Nakon prolaska kvalifikacija u grupama koje su igrali svi natjecatelji, Roko se plasirao u glavni turnir. U prvom kolu pobijedio je Martina Pupića (HTK Zagreb) 60 62, da bi u polufinalu bolji od njega bio Denis Adlašić (TK Varaždin 1181) 62 16 62.

U konkurenciji parova Roko je osvojio turnir. Nastupio je sa sinom Gorana Ivaniševića, Emanuelom.

TERME PTUJ OPEN, TENNIS EUROPE DO 16 GODINA

ODLIČNA ANTONIA RUŽIĆ

Na međunarodnom teniskom turniru iz kalendara Tennis Europe za juniore i juniorke do 16 godina održanom u Ptuju Antonia Ružić plasirala se u finale turnira.

Iako četrnaestogodišnjakinja Antonia se ravnopravno nosila sa starijim suparnicama. U prvom kolu kao druga nositeljica bila je slobodna, u drugom bila bolja od slovenske igračice Mie Kukovič 60 60, u trećem bila bolja od Mađarice Anne Punyi 61 63. U četvrtfinalnom susretu Antonia je pobijedila Emu Bolebruchovu iz Slovačke 62 46 63 a u polufinalu Mađaricu Keresztes 62 60.

U finalnom susretu bolja od nje bila je hrvatska igračica Tara Wurth rezultatom 62 64.

TSSH OP PUNČECA DO 10 GODINA

NOVA LEVAK BEZ IZGUBLJENOG GEMA!

U organizaciji Teniskog kluba Franjo Punčec Čakovec održan je zadnji iz serije turnira za dječake i djevojčice do 10 godina iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske.

Na turniru je nastupilo petnaest dječaka i sedam djevojčica iz klubova regije TSSH.

U konkurenciji dječaka turnir je zasluženo i uvjerljivo osvojio Noa Levak član Punčeca.  Noa je na turniru pobijedio u svim susretima i to bez izgubljenog gema!!! U polufinalnom susretu  pobijedio Juraja Horvata (TK Prelog) 40, a u finalnom susretu bio bolji od Jana Šijaka iz TK Koprivnica 40 40.I u konkurenciji djevojčica naslov je pripao igračici Punčeca. Najbolja je bila Lucija Vidović, u finalnom susretu bolja od svoje najveće suparnice tijekom cijele sezone, igračice TK Prelog Tamare Balent 41 42.

Vrlo dobar rezultat na turniru ostvarila je i Božić Emily.

TSSH OP PUNČECA DO 8 i 9 GODINA

VRLO DOBRI REZULTATI NAJMLAĐIH

TK Franjo Punčec i ove godine organizirao je turnir za najmlađe – Otvoreno prvenstvo Punčeca do 8 i 9 godina iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske.

Turniri su igrani po programu ITF-a Play & stay mekšim lopticama i manjem igralištu.

Igrači Punčeca ostvarili su vrlo dobre rezultate.

Na turniru do 9 godina Leon Šarić osvojio je prvo mjesto, Emily Božić i Luka Šafarić drugo, Vito Šmaguc treće, Maksim Hamer četvrto, a Liam Mičić peto mjesto.

Na turniru do 8 godina Oleg Jeđut osvojio je drugo mjesto, Martin i Saša Podobnik, Danijel Filipović i Vjeko Lukša peto mjesto.

(Bojan Ružić)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*