Teniske vijesti

DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKE DO 18 GODINA

 JOŠ JEDAN NASLOV ZA ANTONIU RUŽIĆ

Nakon što je osvojila naslov Prvakinje Hrvatske za juniorke do 16 godina u dvorani, petnaestogodišnja Antonia Ružić osvojila je naslov i u konkurenciji juniorki do 18 godina.

Prvenstvo je održano u Ogulinu, a Antonia je na prvenstvu nastupila s pozivnicom izbornika. U prvom kolu pobijedila je Karlu Kilić (TK Dalmacijacement) 62 75, u drugom kolu Klaru Vukićević (TK Pomak) 62 63, u četvrtfinalu Itu Habeković (HTK Zagreb) 63 61.  U polufinalnom susretu bila je bolja od druge nositeljice Laure Mašić (HTK Zagreb) 64 75, a u finalnom susretu od prve nositeljice turnira i prvorangirane igračice s hrvatske rang liste Domenike Turković (TK Špansko) rezultatom 76 76.

Osvajanjem naslova prvakinje Hrvatske u obje juniorske konkurencije (do 16 i 18 godina) Antonia je potvrdila da spada u sam vrh hrvatskog tenisa.

DVORANSKO OP PONIKVA DO 12 GODINA

NOA LEVAK OSVOJIO TURNIR

Odičan rezultat ostvario je jedanaestogodišnji Noa Levak u Zagrebu na Dvoranskom OP Ponikva za dječake i djevojčice do 12 godina. Na turniru je nastupio kao četvrti nositelj, u prvom kolu bio je slobodan, u drugom bio bolji od Noe Pasarića (TK Vulpes) 63 60, a u četvrtfinalu pobijedio je Luku Šainovića (TK Top Splin) 62 61. Jednako uvjerljiv bio je u polufinalnom susretu protiv drugog nositelja Hrvoja Marića (TK Ponikve) i pobijedio rezultatom 62 60. U finalnom susretu pobijedio je prvog nositelja turnira Lovru Maričića iz zagrebačkog Top Spina rezultatom 75 62.

(Bojan Ružić)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*