Međimurje Press
Sport+Zanimljivosti

Trčkaralo se po goricama Vinske kuće Hažić

U petak, 20. kolovoza po četvrti put trčkaralo se po goricama Vinske kuće Hažić. Gorički trail svake godine privuče brojne zaljubljenike u rekreaciju i sport, a upravo “bežanje” na Jurovčak bregu predstavlja novi izazov svakom natjecatelju. Ovogodišnja ruta bila je 400m nizbrdo – uzbrdo po vinogradu. Sudionici su bili podijeljeni u dvije kategorije: muškarci i žene, a u svakoj od kategorija napravljena je podjela između seniora i veterana.  Kao dodatna motivacija, ove godine dodijeljene su i titule “Goričkog muža” i “Goričke žene” koje je sasvim slučajno osvojio bračni par Bobičanec, Manuela i Marko. Za one najbrže, Hažići su osigurali poklon pakete sa njihovim “homemade” proizvodima koji Vam omogućuju da doživite domaće.
– Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji ovog događanja a posebno AK Međimurje na podršci i njihovom članu Mariu Severu, pažljivom sucu na kronometru.
Do sljedećeg Goričkog traila ostanite u formi, održite kondiciju pa nam tu i tamo dotrčkarajte do naše Vinske kuće na čašu vina ili prirodnih sokova uz čips od jabuke, 
poručuju Hažići.
Terca Art

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja