Međimurje Press
Sport+

Uspješni karatisti Globusa na prijemu kod gradonačelnice Čakovca!

Članovi Karate kluba Globus Čakovec nižu rezultate za rezultatima, a nove uspjehe ostvarili su i na održanom Prvenstvu Hrvatske u Jastrebarskom, kada su u Čakovec donijeli čak četiri naslova prvaka Hrvatske (Laura Strahija, Aida Trstenjak, Petar Slukić, Sven Strahija), dvije srebrne medalje (Tino Panić i Noa Molnar), te četiri bronce (Tena Vurušić, Paulina Magdalenić, Ervin Šoltić, Marko Lepoglavec).

Kako bi im na tome čestitala i ujedno naglasila da su svojom konstantom u uspjesima u državnom, europskom i svjetskom vrhu jedan od najuspješnijih sportskih klubova na području grada, u prostorima gradske vijećnice prijem je za mlade karatiste pod vodstvom trenera Dejana Slukića održala gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini. Čakovečki sportaši pritom su se pohvalili i činjenicom kako su nastupili i na Prvenstvu Balkana gdje su osvojili dvije medalje (Tino Panić srebro i Ervin Šoltić bronca), te na Otvorenom prvenstvu Hrvatske – Croatia Open, gdje su njihova četiri prvaka Hrvatske (Laura Strahija, Aida Trstenjak, Petar Slukić, Sven Strahija) također osvojila zlatne medalje i tako postali dvostruki prvaci Hrvatske.

„Jedan ste od rijetkih klubova koji se može pohvaliti sa četiri dvostruke krune u jednoj godini, na ponos ste gradu, ali i županiji. Čestitke svima i veliko bravo svima okupljenima u zajednicu kluba, vodstvu, trenerima, sportašima i predanim roditeljima, ali i reprezentativcima Aidi, Tinu i Petru, srebrnima s natjecanja Svjetskih kupova. Veselimo se novom natjecanju Čakovec open u vašoj organizaciji gdje pokazujete da niste samo vrsni sportaši i natjecatelji već i organizatori“, dodala je Cividini i naglasila da će Grad Čakovec i dalje pratiti rad Globusovaca te pokušati držati korak sa svim novim vrhunskim rezultatima. Trener je pritom zahvalio gradonačelnici na prijemu, svakoj pomoći i podršci, ali i na motivaciji za daljnje izazove koji su pred njima, za što su joj pripremili i prigodan dar zahvale – crni pojas. Uz sve osvojene medalje i pehare koje su donijeli na prijem kod gradonačelnice, dodali su kako su uspješni bili i na Otvorenom prvenstvu Austrije gdje su uzeli dvije srebrne medalje (Leona Gulija i Petar Slukić) te tri bronce (Sven Strahija, Nikola Topličanec, Kristian Topličanec), a na Budapest Openu osvojili su srebro i broncu (Sven Strahija i Petar Slukić). Ono što ih sada očekuje je Balkansko prvenstvo, SK u Veneciji i turnir za EP u Poreču.

Grad Čakovec

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja