Uspješno održan mali festival nogometa u Prelogu

Da Prelog zasluženo nosi naziv Europski Grad sporta pokazala su dva nogometna dana proteklog vikenda. U organizaciji Nogometnog kluba Mladost Komet, više od tisuću malih nogometaša, od šest do četrnaest godina, okupljenih u 106 ekipa, u šest kategorija, igralo je nogomet i uživalo u Prelogu.

Ispunjene su od jutarnjih pa do kasnovečernjih sati bile dvorane Osnovne škole Prelog i dvorana Sportsko rekreacijskog centra DG Sport. Drugog dana turnira igrane su utakmice u kategorijama U6, U10 i U12.

Kod najmlađih šestogodišnjaka, prvo je mjesto osvojila ekipa NŠ Omladinac Sloboda, druga je bila Podravina, a treća ekipa Lumena. Mateo Mlinarić iz pobjedničke ekipe bio je najbolji strijelac i igrač, a njegov suigrač Lukas Murk najbolji golman.

U kategoriji U10 prvo je mjesto pripalo ekipi Ivančice, druga je bila ekipa NK Varaždin 2009 Narančasti, a treće je mjesto osvojila ekipa Rudara iz Dubrave Zabočke. Najbolji je strijelac u ovoj kategoriji Dominik Pavljina iz Ivančice, najbolji igrač Karlo Levanić iz Varažadina 2009, a najbolji golman Noa Novak, također iz Varaždina 2009.

U kategoriji U12, najbolji su bili igrači ekipe FC Međimurje, drugo je mjesto osvojio Varteks, a treće domaća ekipa NK Mladost Komet 1, koja je imala i najboljeg strijelca Sašu Kočeta. Najboljim je igračem proglašen Luka Rodek, a golmanom Stiven Kovačić, obojica iz pobjedničke ekipe FC Međimurje.

Nagrade su drugog dana turnira predali gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, predsjednik Međimurskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora HNS – a Mato Kljajić i predsjednik Mladosti Komet Željko Sokač.

Nogometni klub Mladost Komet zahvaljuje svim sudionicima na dolasku, trenerima i roditeljima igrača na pomoći, a posebno svim sponzorima koji su pomogli organizaciju ovog turnira.

(ŽS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*