Ususret FIFA Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji

Zlatan Ibrahimović pridružuje se Visi ususret FIFA Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji

Visa Inc. (NYSE:V) danas je najavila da će profesionalni nogometaš Zlatan Ibrahimović biti novo lice njihove globalne marketinške kampanje za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Visa, kao službeni platežni partner FIFA-e, u suradnji sa Zlatanom, pomoći će navijačima da ne propuste nijedan trenutak nogometne akcije ovog ljeta.

Jako sam ponosan što ću surađivati s globalnim liderom u plaćanju” kazao je Zlatan Ibrahimović, nogometna zvijezda i novo lice Visa kampanje za FIFA Svjetsko prvenstvo. “Uvijek se trudim biti najbolji u nogometu, pa tako partnerstvo s Visom predstavlja ono što i dalje želim – biti najbolji.”

Zlatan Ibrahimović, jedan od najnagrađivanijih aktivnih nogometaša u svijetu, osvojio je 33 trofeja u karijeri za devet momčadi diljem Engleske, Francuske, Italije, Nizozemske, Španjolske, Švedske i Sjedinjenih država. Zlatana smatraju i jednim od najboljih napadača i nogometaša svoje generacije.

Zlatan nije poznat samo po svojim sportskim uspjesima i svjetskoj popularnosti, već i po živopisnom karakteru. Rođen u Švedskoj od oca Bošnjaka i majke Hrvatice, ova nogometna legenda je UN-ov ambassador, vlasnik tvrtke, govori pet jezika i utjelovljuje sveukupnu prirodu brenda Visa.

Uvijek smo bili svjesni Zlatanovih uspjeha na nogometnom terenu, njegove živopisne osobnosti i popularnosti” rekla je Lynne Biggar, direktorica marketinga i komunikacija, Visa Inc. “Kao ekskluzivni platežni partner Svjetskog prvenstva, oduševljeni smo partnerstvom sa Zlatanom koji će dati dodatnu snagu našoj kampanji tijekom FIFA Svjetskog prvenstva i povezati se s navijačima u cijelom svijetu te još jednom pokazati kako je Visa “tamo gdje ste i vi”.

Visino i Zlatanovo putovanje započinje u nadolazećem mjesecu. Pratite događanja na Zlatanovom Instagram profilu @iamzlatanibrahimovic koji broji više od 31 milijun pratitelja ili na službenoj stranici Visa.com.

(Visa.Inc)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*