Varaždin se priprema za veliki sportski atletski događaj

U prostorijama AK Sloboda na stadionu Sloboda u Varaždinu, danas 24. svibnja 2019. godine s početkom u 17,00 sati održat će se press konferencija vezana o pripremama jedne od najvećih sportskih priredbi u Varaždinu i sjevernoj Hrvatskoj – Ekipnom prvenstvu Europe u atletici – 2. Liga, koje će se održati za točno 77 dana, 10. i 11. kolovoza 2019. godine.

O važnosti ovog sportskog događaja govoriti će: Ivan Veštić, predsjednik Hrvatskog atletskog saveza i Predsjednik Organizacijskog odbora ETCH2nd Varaždin 2019., Ivan Domislović, predsjednik AK Sloboda i podpredsjednik HAS-a, te glavni koordinator organizacijskog odbora, kao i pojedini članovi Organizacijskog odbora ETCH2nd Varaždin 2019.

Ovom prilikom biti će službeno predstavljena i web stranica natjecanja (http://etch-varazdin2019.hr/) kao i Facebook te Instagram profili na društvenim mrežama.

Vrijedi spomenuti da se početkom kolovoza u Varaždinu očekuje više od 700 atletičarki i atletičara iz 12 zemalja: Austrije, Bugarske, Cipra, Danske, Estonije, Izraela, Gruzije, Latvije, Luksemburga, Malte, Slovenije i Hrvatske.

Među sudionicima će biti više europskih i olimpijskih pobjednika, reprezentativaca pojedinih zemalja, a dvodnevno natjecanje će se održati u 20 muških i ženskih disciplina što jamči iznimnu dinamiku i uzbudljiv program u oba dana, a HRT će izravno prenositi više od sedam i pol sati atletskih uzbuđenja iz Varaždina.

Zahvaljujemo Vam što ćete u Vašem, mediju posvetiti pozornost ovom događaju, a za sve dodatne informacije dostupni smo na sljedećim kontaktima:

mediemvz@gmail.com; info.etch2nd.hr@gmail.com;

GSM: 098 99 66 4 55; 091 352 00 77

(Zlatko Mehun)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*