Večeras na HNTV

Sjećanje na 3. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele još uvijek je svježe, a mali podsjetnik na sve ono što se događalo finalnog dana u velikoj dvorani Atona u Nedelišću dat će u 30-minutnoj reportaži Hrvatske nogometne televizija.

Da podsjetimo, 3. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele održano je od 23. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018. i na njemu je sudjelovalo rekordnih 60 ekipa. Sudionici, razvrstani u tri dobne kategorije: U-14, veterani i seniori, na jedinstvenom terenu s mantinelama i umjetnom travom borili su se i za vrijedne
nagrade. Bilo je tu i revijalnih utakmica, zabavnog sadržaja i nagrada za gledatelje. Sve u svemu jedan pravi festival nogometa o kojem će se dugo pričati i koji je počeo privlačiti interes nacionalnih medija. Novinarsko- snimateljska ekipa HNTV pratila je finala u sve tri kategorije, ali i revijalne susrete.

Kako su izgledale utakmice, navijanje, cjelokupna atmosfera, dojmovi sudionika i posjetitelja, među kojima i izbornika Zlatka Dalića moći ćete vidjeti večeras, (četvrtak) u 20,10h na programu Hrvatske nogometne televizije.

(Dario Glavina)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*