Međimurje Press
Sport+Vijesti

Velika nagrada grada Čakovca by Blacklisted

Nakon dugih 13 godina Autoklub Blacklisted vraća automobilizam u grad Čakovec i Međimursku županiju na velika vrata i to ni više ni manje nego s otvorenom utrkom/trackdayom za amaterske i profesionalne vozače na atraktivnoj ruti kroz sami centar grada

Zadnja slična utrka bila je održana daleke 2007. godine kada je organiziran rally u našoj županiji na brojnim cestama brdovitog međimurskog kraja te prolog u centru. Brojne pohvale koje su stigle od vozača iz cijele Hrvatske bile su poticaj da i Autoklub Blacklisted organizira sličnu atraktivnu rutu u centru grada, a vozači amateri ovaj put mogu sudjelovati ukoliko zadovolje najviše sigurnosne uvjete.

Box za sve vozače biti će postavljen na nekoliko gradskih parkirališta u centru grada, a blizina starta i cilja omogućuje svim prijavljenima da lako i brzo dođu do svojih servisnih lokacija. Svim posjetiteljima omogućeno je da razgledaju boxeve iz prve ruke potpuno besplatno, a za sigurno i bezbrižno gledanje osigurane su sve mjere.

Autoklub Blacklisted iza sebe ima organiziranih sedam službenih trackdayeva na stazi “Rauš” u Novom Marofu tijekom zadnje tri godine, a ovaj pothvat je nešto novo za cijeli klub. Vozači će biti raspoređeni u dvije kategorije, amatersku i profesionalnu te će svaka kategorija imati tri podklase prema zapremnini motora vozila. Za sve najbrže vozače u pojedinim klasama biti će osigurane vrijedne nagrade sponzora, a za generalnog pobjednika Velike Nagrade Čakovca “2K20” i prigodna novčana nagrada.

Uz trackday osiguran je i bogati program za sve posjetitelje gdje će vas uz stazu zabavljati DJ Red Bull Stribor, a hostese i VIP mjesta uz bogati asortiman pića osigurati dobru zabavu i pogled na samu utrku. Kroz cijeli centar grada biti će izložba raznih rijetkih automobila gdje će vlasnici predstaviti svoja vozila u mini style natjecanju, a svi posjetitelji će se moći i provozati stazom u jednom jednom od trkaćih taxi vozila.

VIDIMO SE 03.10.2020. U CENTRU GRADA ČAKOVCA!!!

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja