Međimurje Press
Sport+

Veliki uspjeh Zrinskica

SVE TRI EKIPE NA ZAVRŠNICI!!!

I prije završetka natjecanja po regijama sve tri ekipe mlađih dobnih skupina ŽRK Zrinski (U-12, U-14 i U-16) izborile su plasman na završnicu prvenstva Hrvatske u Poreču.

Na početku sezone klub je odlučio još više staviti naglasak na rad sa mladim ekipama. Uz prekaljenog klupskog trenera Radovana Peteka u klub su za rad sa mlađim dobnim skupinama dovedena još dva provjerena trenerska imena Iva Tomašek i Dubravko Hozjak. Vjerovali smo da imamo kvalitetne mlade igračice i da uz kvalitetan trenerski rad možemo svim igračicama osigurati da se na kraju sezone nađu na turniru najboljih hrvatskih ekipa u svojem godištu.

Nema puno ekipa u Hrvatskoj koje se mogu pohvaliti ovakvim uspjehom. Sada je pred našim ekipama još nekoliko utakmica do završetka natjecanja po regijama, a onda se kreću pripremati za vrhunac sezone. Želimo napomenuti da je klub plasmanom na završnicu ispunio sve svoje planove za ovu sezonu i da želimo curama poručiti da u Poreču uživaju, druže se i uživaju u rukometu.

Čestitamo svim igračicama i trenerima, ujedno zahvaljujemo roditeljima bez čije bi logistike ovakav uspjeh bio apsolutno nemoguć.

KRISTIJAN MARCIUŠ

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja