Međimurje Press
Sport+

Vijećnica puna medalja!

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek priredio je, u četvrtak 26. kolovoza, prijem za pobjednike Međunarodne završnice Sportskih igara mladih u Splitu, u graničaru, ekipu Vatreni Zmajčeki. Pobjedom protiv vršnjaka iz Bosne i Hercegovine sa 2:0 u setovima i ekipe iz Srbije rezultatom 2:1, ekipa iz Preloga donijela je u Prelog naslov pobjednika i zlatne medalje.

Za Vatrene Zmajčeke su nastupili: Adrian Švenda, Zara Golubić, Gabrijel Madić, Borna Bukal, Riano Kečkeš, Viktorija Kramar, Martina Sabol, Ozren Martinec, David Filemon Koa Koa, Vida Levačić i Lovro Markati, a uz njih su bile njihove voditeljice Silvija Hajdinjak Kosec i Ramona Švenda.

Uz male Vatrene Zmajčeke, na prijem kod gradonačelnika stigli su i mali atletičari Lino Plevnjak i Lovro Bermanec, koji su također sudjelovali na Međunarodnoj završnici u Splitu te u natjecanjima u atletici osvojili treće mjesto. Inače, s obzirom da Sportske igre mladih ove godine obilježavaju 25 godina postojanja, svi natjecatelji koji su osvojili neko od prva tri mjesta bili su nagrađeni zlatnim medaljama. Gradonačelnik je čestitao malim sportašima i obećao da će Grad Prelog i sljedećih godina biti ponosan domaćin Turneje Sportskih igara mladih.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja