Vijesti iz STK Starr

Proteklog tjedna STK Starr odigrao je dva susreta u Europskoj Superligi, Challenge Play-offu u borbi za peto mjesto.
Sastali su se dva puta s ekipom U21 Team Slovenia i pobjedama 6:3 i 6:4 ušli u finalni susret Challenge Play-offa za peto mjesto Europske Superlige.
U STK Starr ove sezone sve više prilika daju mladim igračima kako bi stekli što više međunarodnog iskustva i tako napredovali na svom razvojnom putu.
Za STK Starr u prvom susretu nastupili su Leon Šantek, Nikola Horvat, Frane Runjić i Ronal Ređep. Za slovensku ekipu nastupili su Miha Grampovcnik, Peter Hribar i Lovro Jemec.
Pobjede su ostvarili par Ređep/Runjić te dvije Horvat i Runjić tri pobjede.
U uzvratu su obje ekipe nastupile u istim sastavima a konačni rezultat je bio 6:4 za STK Starr. Prvi bod za Varaždince ponovo je donio par Ređep/Runjić, zatim je Horvat dobio dvije, Runjić jednu, te Ređep jednu i prvu pobjedu u Europskoj Superligi ostvario je 14-godišnji Leon Šantek.

*******************

U 10. kolu 1.HL žene istok ekipa STK STARR ostvarila je pobjedu protiv ekipe STK Požega sa rezultatom od 4:3,napet meč do kraja, čak su i gošće povele u jednom trenutku sa 3:2 ali naše djevojke su odličnom igrom preokrenule rezultat i pobjedile 4:3 ,U sastavu STK STARR dvije pobjede ostvarila je uvjerljivo Bruna Borovec (3:0,3:0), Janja Matijašec jednu (3:1,0:3) i Ana Krupski jednu (3:0,0:3). Liga polako kreče prema završnici, a igračice STK STARR i dalje uvjerljivo prve u ligi bez poraza (12:0 omjer pobjeda i izgubljenih mečeva).

*******************

Susret stolnoteniskih reprezentacija Hrvatske i Turske koji je odigran u GSD Varaždin 27. veljače u izravnom prijenosu gledalo je putem laola.tv oko 2.000 gledatelja uz još oko tisuću pogleda na zahtjev, dok je putem stranice STK Starr ,www.stolni-tenis.com.hr susret gledalo još oko tisuću gledatelja. Od tih tisuću čak je skoro 700 bilo iz Turske, a ukupno su gledali više od 200 sati prijenosa iz Varaždina. Organizator i domaćin susreta STK Starr vrlo je zadovoljan odazivom, kao i navijanjem u dvorani.

(PressStarr)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*